VERZENDING & BEZORGING

Verzending:

Bestellingen worden gemiddeld 1 á 2 werkdagen na aankoop verzonden. Maar omdat dit niet altijd te garanderen is, wordt een maximale verzendtermijn van 4 werkdagen aangehouden. De pakketten worden standaard met PostNL verzonden en wanneer je bestelling de deur uit is zal je een automatische mail krijgen waarin je de bestelling kan volgen.

Indien jouw bestelling later geleverd wordt of er andere uitzonderingen zijn wat betreft de levertijd, ontvang je een mail van ons. Overige uitzonderingen worden altijd aangegeven op de website of bij het product in kwestie doormiddel van een pop-up, tekst en/of banner.

Nog vragen over jouw bestelling? Stuur dan een mailtje naar: info@laurastappersvintage.com

____________________________________________________________

Verzendopties binnen Nederland:

Brievenbuspakketje (€4,10): dit is een pakketje dat door de brievenbus past, perfect voor t-shirts en sommige blouses. Het pakketje heeft track & trace.

Standaard (€5,65): dit is een normaal pakketje met track & trace. Bestellingen boven €100 ontvangen gratis verzending.

PostNL pick-up point (€6,25): dit is een normaal pakket met track & trace, dat naar een PostNL pick-up point naar keuze wordt verzonden. Je ontvangt een melding wanneer het pakket opgehaald kan worden.

Aangetekend pakket (€6,30): dit is een pakket met track & trace, maar is ook verzekerd tijdens de verzending tegen schade en diefstal. LET OP: voor ontvangst van dit pakketje is een handtekening nodig en moet je thuis zijn!

 

NIEUW! Internationale verzending:

Tegenwoordig bieden wij wereldwijde verzending aan (m.u.v. 25 landen). Vul je adres in tijdens het afrekenen en het verzendtarief wordt vanzelf aangepast. Internationale pakketten bevatten track & trace, maar zijn ook tot €200 verzekerd tijdens de verzending tegen schade en diefstal.

Let op, de verzendtarieven zijn exclusief eventuele douane- en/of inklaringskosten

____________________________________________________________

We nemen geen verantwoordelijkheid voor verloren, zoekgeraakte of verkeerd afgeleverde zendingen als de opgegeven adresgegevens onjuist zijn.
We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor ontbrekende bestellingen als de online tracking van het pakket aangeeft dat de bestelling is afgeleverd.