ABOUT US

Hi!

Ik ben Laura, oprichter van Laura Stappers Vintage. Wat leuk dat je een kijkje neemt op de site, ik hoop dat je wat leuks ziet! Ik ben net afgestudeerd aan de opleiding HBO Tourism Management, maar ik ben er vooral tijdens de opleiding achtergekomen dat toerisme niet mijn passie is... Dat is namelijk het hebben van een vintage webshop! 

Ik ben begonnen in augustus 2020 met Laura Stappers Vintage, eerst doormiddel van Instagram verkoop en daarna via de website, die ik zelf heb gebouwd. Het is elke dag weer een feestje om deze unieke items uit te zoeken en te verkopen, het allerleukste vind ik de positieve reacties of foto's van blije klanten.

Alle items op de site kies ik met liefde en zorg uit en hopelijk is dat ook te zien. De meeste items zijn écht vintage en zijn soms wel meer dan 40 jaar oud! Wat ik namelijk vooral belangrijk vind, is dat je bij LSV een uniek, goed onderhouden item kan shoppen met geschiedenis. Daarom is er van elk item meestal maar 1 en moet je er snel bij zijn voordat je misgrijpt. Ook is vintage shoppen simpelweg beter voor onze planeet.

Ik probeer de items in zo goed mogelijke staat te verkopen, door ze te wassen, schoon te maken en ook te repareren (thanks oma ;). Verder doe ik dit dus niet helemaal in m'n eentje, maar helpen ook mijn lieve vriendinnen, vriend en familie af en toe mee <3

Als je nog vragen hebt, let me know! Je mag altijd mailen (info@laurastappersvintage.com) of gewoon een berichtje via Instagram sturen.

Liefs,

Laura

P.S. Ik vind het altijd belangrijk én leuk om te blijven ontwikkelen. Heb je tips? Stuur ze vooral door!

 

Laura Stappers Vintage - Laura Stappers