RETOURNEREN & MEER

RETOURNEREN

Houd in gedachten dat alle verkochte items tweedehands (vintage) zijn. Het komt daardoor voor dat er schade/beschadigingen/vlekjes op het item kunnen zitten. Deze imperfecties worden altijd vermeld bij de productpagina van het item. Als er sprake is van een schade waardoor het item niet draagbaar is wanneer het binnenkomt, stuur dan graag een mailtje naar info@laurastappersvintage.com, dan lossen we het graag samen op.

Binnen 14 dagen na de afleveringsdatum worden retouren geaccepteerd. Retourneren is voor eigen rekening.

Stuur altijd eerst even een mailtje als je een retour wilt sturen, via de mail wordt ook het retouradres verstrekt. Mail: returns@laurastappersvintage.com

LET OP: na aanmelding van de retour, moet deze binnen 1 week teruggezonden worden. Heb je de retour verzonden? Bewaar het verzendbewijs goed!

Probeer onnodig retourneren te voorkomen, dat is beter voor de planeet én jouw portemonnee. Twijfels over de maat? De afmetingen van de producten worden altijd vermeld in de beschrijving van het product. Als dat niet genoeg is, mag je natuurlijk altijd contact met ons opnemen (via Instagram of email) voor meer informatie over de maat van het product.


RETOURVOORWAARDEN

We behouden het recht om een ​​terugbetaling te weigeren als de retour niet aan onderstaande retourvoorwaarden voldoet. Indien de retour wordt geweigerd, zullen we de bestelling naar je terugsturen en deze verzendkosten in rekening brengen.

- De verzendkosten zijn voor de koper. De retourzending moet vooraf zijn betaald.

- Het artikel moet teruggestuurd worden in de originele verpakking met de originele kaartjes er aan vast.

- Artikelen moeten in dezelfde staat verkeren als toen ze naar je zijn verzonden. Het artikel mag niet gebruikt of beschadigd zijn.

- Buiten de 14-daagse retourperiode worden geen retourzendingen geaccepteerd.
Terugbetalingen worden binnen 7 werkdagen na ontvangst teruggestort via de door jouw gebruikte betaalmethode.

DEZE RETOURVOORWAARDEN ZIJN NIET VAN TOEPASSING OP ARTIKELEN DIE ZIJN VERKOCHT VOOR 13/07/2021 OF DIE VIA EEN ANDER PLATFORM DAN LAURASTAPPERSVINTAGE.COM ZIJN VERKOCHT, ZOALS BIJVOORBEELD INSTAGRAM OF DE IJ-HALLEN IN AMSTERDAM. ITEMS DIE VIA EEN BIEDING ZIJN VERKOCHT ZIJN OOK UITGESLOTEN VAN DEZE RETOURVOORWAARDEN.

________

RUILEN

Een ander leuk item gezien? Ruilen is geen probleem! Stuur hiervoor een mailtje naar returns@laurastappersvintage.com voor meer informatie.

________

CADEAUBONNEN

Cadeaubonnen/e-giftcards kunnen niet worden geretourneerd, geruild of ingewisseld voor geld.

________

GARANTIE

Aangezien de items allemaal tweedehands zijn, is er geen sprake van een garantie. Laura Stappers Vintage is niet de fabrikant van de items, waardoor de duurzaamheid van de producten niet gegarandeerd kan worden. Zorg altijd goed voor je items, sommige zijn zelfs ouder dan 30 jaar! Bij vragen kan je altijd een berichtje sturen via de mail (info@laurastappersvintage.com).

TIP:

Indien je een artikel met nepleer of PVC hebt, ga hier dan vooral voorzichtig mee om. Nepleer kan namelijk schuren tegen andere kledingstukken (zoals tassen) en hierdoor soms snel kapot gaan. Draag vooral geen tassen met kettingen eraan en ga er vooral voorzichtig mee om, dan kan je het langst van je item genieten.